een perfecte camping   een goed verzorgde camping

!UW CAMPING IN DE BOHEMEN!
line decor
line decor

het camping uitzicht

een mooie camping

met zwembad

kom snel kijken

you will like it
Camping Briza: De camping


Kampeerders zijn natuurlijk weer welkom in 2019!
Wij zijn onder andere aangesloten bij de ECEAT, ANWB en de ACSI.

De camping:
De camping is 1,2 hectare groot en is direct gelegen aan het Skalka-meer, waar de rivier de Eger / Ohre het meer binnen stroomt. Het uitgangspunt van onze camping is duurzaam met de omgeving om gaan. Wij hanteren een milieuvriendelijke bedrijfsvoering wat o.a. inhoudt dat wij uitsluitend water uit de natuur gebruiken, doen aan gescheiden afval, spaarlampen gebruiken, waterbesparende en enkele eco-droogtoiletten bezitten. Wij hopen dat u onze doelstellingen respecteert tijdens uw verblijf. Wij attenderen u erop dat lozing van uw eigen toilet met chemisch afvalwater niet mogelijk is op onze camping. Bereid u voor vertrek voor op welke producten u aanschaft voor uw toilet als u onze camping wilt bezoeken. Bij voldoende animo zal er in de ochtend vers brood worden gehaald voor de gasten. Het doel is: besparing brandstof, vermindering van uitlaatgassen en beperking van geluidsoverlast op de camping en in ons dorp. Iedereen kan zo genieten van de rust, het prachtige uitzicht en de natuur, bij het eten van het ontbijt.

Wij zijn goed bereikbaar met de auto en rustig, zonnig gelegen op een heuvel. De camping is verdeeld in terrassen, zodat iedere plaats een mooi uitzicht biedt.

Op de camping bevindt zich een gezellig zwembad en er zijn een aantal kinderspeelplaatsen. Direct aan het meer hebben wij bootjes, sit-on kajaks en een familie kajak.

De camping heeft 10 trekkershutten voor twee of vier personen, drie grote chalets voor maximaal 6 personen. De chalets worden in het hoogseizoen per week verhuurd. In het naseizoen is verhuur per 3 nachten mogelijk.
De camping beschikt over een wasmachine en een droger.
Er is een WIFI-aansluiting op de camping aanwezig.

speeltuin op de camping mooi aan het meer
Automatische diaporama  

Kampeerterrein:
De camping heeft 40 grote kampeerplaatsen, waarvan 24 kampeerplaatsen voorzien zijn van een stroomaansluiting. Vier plaatsen zijn geschikt voor campers. De camping beschikt over een autovrij tentenplateau. U kunt uw tent aan het meer zetten, alleen zijn deze kampeer plekken moeilijk te bereiken met de auto en autovrij. Mocht u toch deze staanplaats willen gebruiken en uw auto is niet toereikend om uw campingspullen te brengen ,dan zullen wij u helpen.
De kampeergasten kunnen in het voor- en najaar gebruik maken van een klein verwarmd toilet gebouw. Het grote sanitair beschikt over drie grote algemene douches, vier wastafels, apart toilet voor mannen en vrouwen en een mindervalide ruimte met douche, toilet en wastafel. Buiten kunt u droog staan voor het doen van de afwas met warmwater.
De knusse bar heeft een zonnig terras waar u in de zomer gebruik kunt maken van een ontbijt en waar kleine snacks besteld kunnen worden. Op sommige dagen zal er voor de gasten gekookt worden. De bar is voorzien van tv waarop Nederlandse zenders te ontvangen zijn. De bar heeft een gezellige houtkachel voor de frisse dagen, een lees hoek met boeken en tijdschriften. Er kan in een aparte ruimte gebiljart worden en voor de jongste bezoekers is er een binnenspeelhoek.

camping met zwembad met leuk vertier
Automatische diaporama  

Ligging;
De camping ligt in het natuurpark met zijn bossen, meren, beekjes, authentieke dorpen en kuuroorden. Dit gebied biedt zowel voor de rustzoeker als voor de doener zeer veel mogelijkheden. Onze camping is direct gelegen aan het Skalkameer waar u kunt vissen, varen of gewoon heerlijk zonnig en rustig kunt recreeren. Het meer is geschikt voor kinderen doordat het water geleidelijk afloopt en nauwelijks stroomt. Aan het meer kunt u in de avond een kampvuur maken op de daarvoor bestemde plaatsen.

Reserveringscondities? klik dan hier! Reserveringscondities

Wij wensen u veel vakantie plezier en kijken uit naar uw bezoek.
Hella en AnjaWij: Hella en Anja
wensen U WELKOM!

verhuur van chalets
Verhuur van chalets
onze trekkers hutten
Verhuur van 2 en 4 pers. trekkers hutten
Het felsenlabyrinth
Mooie omgeving
Een leuke gezellige bar op camping briza
Een leuke gezellige bar
leuke barMet mooi uitzicht over het meer
Mooi, goed, schoon sanitairPerfect sanitair

line decor
line decor