Hier weer een impressie van de veranderingen die tot nu toe hebben plaats gevonden.

Het blijkt toch een grotere klus om alles in het voorjaar naar wens klaar te hebben. Gelukkig kunnen er nog steeds buitenwerkzaamheden plaatsvinden. Dit was vorig jaar wel anders. Om deze tijd vroor het al behoorlijk en er waren periodes met sneeuwval.

Onze drie nieuwe chalets staan goed in de verf en er is een nieuwe weg gekomen en er zijn parkeerplaatsen aangelegd zodat de gasten naast hun chalet de auto kunnen parkeren.

De plateaus voor de kampeergasten zijn klaar en opnieuw met gras ingezaaid. De kampeergasten kunnen volgend jaar voorzien worden van elektra. Deze elektrakasten moeten alleen nog een verfje krijgen maar daar is het op dit moment te laat voor. Het is te vochtig in de lucht om nog schilderwerk buiten te doen.

Ons woonhuis, het aan gezicht als je de camping oprijdt, is geheel geisoleerd en geverfd en voorzien van een zachtgele warme tint. Op dit moment plaatsen wij een nieuw dak boven de receptie en de gerenoveerde toiletruimte. Het grote gebouw dat voorheen dienst deed als restaurant is onderverdeeld in drie ruimtes. Een bar, een restaurant en er komt een geheel nieuw toiletgebouw. De buitenkant van dit gebouw heeft zijn sombere donkerbruine kleur ingeruild voor dezelfde kleur als het woonhuis. Het dak van dit gebouw is gerepareerd in lekvrij gemaakt. Het terras voor de bar is geegaliseerd en er is een trap gekomen van het kampeer terrein naar het toekomstige nieuwe toiletgebouw.

Op dit moment zijn er openslaande deuren in de bestelling bij de timmerman voor de bar en het restaurant. Dit zal zorgen voor meer licht inval. Wij zijn nu druk met de aanleg van een bar. Hiervoor gebruiken wij de oude balken en dakpannen die van ons woonhuis zijn gekomen om de bar sfeer te geven. Een gedeelte van de muren voor de toiletruimte zijn geplaatst en we zijn nu bezig om muren te plaatsen voor de douche ruimte. Wij zijn haastig opzoek naar een goede tegelzetter die ons helpt de wanden en vloertegels mooi te plaatsen.

Doordat een schoon milieu voor ons maar ook voor het behoudt van het natuurschoon essentieel is "De camping ligt namelijk in een prachtig natuurgebied", hebben wij besloten het regenwater te gebruiken voor de douches, wastafels en toiletten. Hiervoor zijn er twee tonnen van 10.000 en 7.000 liter in de grond geplaatst voor de opvang van het regenwater. Tussen de werkzaamheden door zijn we bezig om inboedel aan te schaffen voor de inrichting van de nieuwe chalets. In de 3 chalets komen ecotoiletten om zo het oppervlakte water van het meer niet te vervuilen.

Foto's van de veranderingen sinds september.


Hier plaatsten wij de water- opslagtanks voor het sanitair en zwembad