Activiteiten

Op de camping is een kleine speeltuin aanwezig, tennistafel, zwembad, kinderspeelhoek en er kan gebiljart worden.

De camping is direct gelegen aan het meer. Kinderen kunnen aan de oever spelen en zwemmen. Vanuit de camping zijn er wandelingen,fiets en mountainbike routes te volgen. Wij kunnen helpen een leuke route voor u uit te zoeken, die bij uw wensen past.

Met een gehuurde roeiboot, kajak of sit on kano's kunt u vanaf de camping het natuurgebied in varen of naar het restaurant aan de overkant. 

U mag een kampvuur maken op de aangeven plek aan de oever van het meer. 

Het omringend gebied is rijk aan edelherten zoals  damherten en reeën. U kunt ook wilde zwijnen, hazen, wilde konijnen en vossen aantreffen. Het gebied is rijk aan vogels en in het bijzonder de visarend die regelmatig op het meer te zien is.

Op loopafstand is er een beverdam en hun leefgebied te zien.

U kunt op 2 km paardrijden in de natuur. Een professionele karting baan is op 5 km. Met deze gemotoriseerde karts kunt u even heerlijk de bocht door schuren! In de nabije omgeving zijn er velen golfbanen (o.a. bij Frantiskovy Lazne, Karlovy Vary, Mariánské Lazne, Luby,Sokolov)

U kunt op 7 km van de camping een bezoek brengen aan het historische kuuroord Frantiskovy Lazne, waar u heerlijk kunt wandelingen door de pittoreske straten of relaxen in het Aquaforum ( overdekt zwemparadijs. Er zijn tal van restaurants waar u een hapje kunt eten. 

Een aanrader voor de kinderen 

Touwbanen en hindernissen voor kinderen vanaf 3 jaar (Lanove centrum in Cheb, Mariánské Lazne en in het Duitse Fichtelgebergte )  

In Oberwarmensteinach is er devalkartbaan. Dit zijn ongemotoriseerde skelters die je met behulp van een lift (in de winter is dit de skilift) de berg optrekken. Daarna ga je de berg af, waarbij de bestuurder de snelheid en de richting zelf bepaald. Te kleine kinderen kunnen op schoot van een ouder. Er is ook een kinderspeelplaats aanwezig.

Voor de wat grotere kinderen zijn er 2 rodelbanen. Eén van maar liefst 2km lang.

Kanoën of raften op de rivier de Ohre of naar het zwem -speelparadijs met hoge glijbanen ( "Michel"in Sokalov).


Bij wat minder weer kunt u toch lekker met de kinderen zwemmen in Frantiskovy Lazne ( 6km ). Dit zwemparadijs heeft een groot binnen en buitenbad, waterglijbanen, fonteinen, whirlpool en heerlijke ligbedden. Voor de kleintjes (tot 1.20 cm gratis) is er een kinderspeelbad. 

In Frantiskovy Lazne is ook een kinderboerderij, minigolfbaan en een gemotoriseerd treintje dat u door het plaatsje rijdt.

Bij mooi weer is de keuze voor chloor en natuurbaden in de nabije omgeving enorm.