De camping

De camping is 1,2 hectare groot en is direct gelegen aan het Skalka-meer op 7 km van de historische stad Cheb.

De camping bevindt zich vlak over de grens met Duitsland, aan de voet van het Fichtelgebergte. Vanaf Enschede is het 600 km rijden.

Wij doen aan gescheiden afval en gebruiken nieuwe technieken om water te besparen o.a. sensor kranen en waterbesparende toiletten. 

Wij hopen dat u onze doelstellingen respecteert tijdens uw verblijf. Wij attenderen u erop dat lozing van uw eigen toiletcassette alleen mogelijk is met biologisch afbreekbare vloeistoffen. Bereid u voor vertrek voor op welke producten u aanschaft voor uw toilet als u onze camping wilt bezoeken. 

In het hoogseizoen wordt er in de ochtend vers brood gehaald voor de gasten met als doel: besparing brandstof, vermindering van uitlaatgassen en het beperken van geluidsoverlast op de camping en in ons dorp. Iedereen kan zo genieten van de rust, het prachtige uitzicht en de natuur, bij het eten van het ontbijt.

Bekijk foto's

Wij zijn goed bereikbaar met de auto en rustig, zonnig gelegen op een heuvel. De camping is verdeeld in terrassen, zodat iedere plaats een mooi uitzicht biedt. 

Op de camping bevindt zich een gezellig klein zwembad en er zijn een aantal kinderspeelplaatsen. Direct aan het meer hebben wij bootjes, sit-on kajaks en een familie kajak in de verhuur.

Kampeerterrein 

De camping heeft 38 kampeerplaatsen, waarvan 24 kampeerplaatsen voorzien zijn van een stroomaansluiting. 21 plaatsen zijn geschikt voor caravans, vier voor campers.

De camping beschikt over een autovrij tentenplateau voor tenten en vouwwagens.

De plaatsen aan het meer zijn ook autovrij. U kunt uw tent of vouwwagen aan het meer zetten, alleen zijn deze kampeer plekken moeilijk te bereiken met de auto en autovrij. Mocht u toch deze staanplaats willen gebruiken en uw auto is niet toereikend om uw campingspullen te brengen, dan zullen wij u daarbij helpen.


Sanitair

Het grote sanitair beschikt over drie grote familie douches, vier wastafels, toiletten en een mindervalide ruimte met douche, toilet en wastafel. Het kleine sanitair heeft 2 wastafels en 2 toiletten.

Buiten kunt u droog staan voor het doen van de afwas met warm

Bar

De knusse bar heeft een zonnig terras waar u in de zomer gebruik kunt maken van een ontbijt en waar kleine snacks besteld kunnen worden. De bar is voorzien van tv waarop Nederlandse zenders te ontvangen zijn. De bar heeft een gezellige houtkachel voor de frisse dagen en een leeshoek met boeken en tijdschriften. Er kan in een aparte ruimte gebiljart worden en voor de jongste bezoekers is er een binnenspeelhoek. Buiten is een tennistafel.

De camping heeft verder

10 trekkershutten - 3 chalets - 1 appartement - gezellige  bar met verkoop van ijs en snacks - wasmachine en droger - WIFI-aansluiting. 

Ligging 

De camping ligt aan het natuurpark met zijn bossen, meren, beekjes, authentieke dorpen en kuuroorden. 

Dit gebied biedt zowel voor de rustzoeker als voor de doener zeer veel mogelijkheden. Op de camping kunt vissen, varen, zwemmen of gewoon heerlijk recreƫren. Het meer is geschikt voor kinderen doordat het water geleidelijk afloopt en nauwelijks stroomt. Aan het meer kunt u in de avond een kampvuur maken op de daarvoor bestemde plaats.

Elektrische auto's kunnen niet op de camping worden opgeladen. Op 7 km afstand is een oplaadstation.

Reserveringscondities

Reserveer alvast een plekje