"Reserverings condities voor een plaats en voor de trekkershutten "

Reserveringscondities voor campingplaatsen en trekkershutten op camping Briza

Reserveren is mogelijk door het opsturen of mailen van een volledig ingevuld reserveringsformulier. Graag ontvangen wij van u uw adresgegevens, de aankomst en vertrekdatum van de reservering, het aantal personen en wat u wilt reserveren.

De reserveringskosten zijn €50,00 euro. Als u langer verblijft dan 4 nachten worden de reserveringskosten van €50,00 euro in mindering gebracht op het totaal bedrag van uw verblijfskosten.

Wij sturen op aanvraag een offerte toe. Op het moment dat de reserveringskosten op onze bankrekening is ontvangen, zal de reservering definitief worden gemaakt middels het toezenden van een mail.

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen en voorkeuren. Een doorgegeven campingplaats is altijd onder voorbehoud.
De verblijfskosten kunt u contant bij aankomst betalen in Tsjechische kronen of euros. U kunt ook kiezen het openstaande totaalbedrag voor aankomst over te maken via de bank.

ATTENTIE: Houdt rekening met de overschrijvingsduur van de bank! Vermeld bij de overschrijving uw boekingsnaam en verblijfsperiode.
Wanneer de reserveringskosten niet zijn betaald, behouden wij het recht deze reservering als niet geldig te beschouwen.
Wij raden u ten zeerste aan een annuleringsverzekering af te sluiten, mocht u daarvoor iets van ons nodig hebben, zijn wij ten allen tijde bereid u daarmee te helpen

  • De gehanteerde prijzen zijn gerelateerd aan de euro. Die van de kroon worden daarop aangepast!