"Reserverings condities voor chalets op de camping"

Reserveringscondities voor de chalets op camping Briza


Reserveren is mogelijk door het opsturen of mailen van een volledig ingevuld reserveringsformulier. Graag ontvangen wij van u, uw adresgegevens, de aankomst en vertrekdatum van de reservering, het aantal personen en of u huisdieren meebrengt.

De kosten van de reservering zijn per 2018 25,00.euro. Als u langer verblijft dan 4 nachten worden de reserveringskosten van 25,00 euro in mindering gebracht op het totaal bedrag van uw verblijfskosten.

Voordat u definitief heeft gereserveerd, sturen wij zo spoedig mogelijk een offerte toe. Op het moment dat de reserveringskosten en de aanbetaling op onze rekening zijn ontvangen, zal de reservering definitief worden gemaakt middels het toezenden van een mail. De aanbetaling in het voor- en naseizoen is 50,00.euro.

In het hoogseizoen is de aanbetaling 150,00 euro per week. In het hoogseizoen is alleen week verhuur mogelijk van zaterdag, met aankomst na 15.00 uur, tot zaterdag vertrek voor 11.00 uur.

Het resterende bedrag kunt u contant betalen bij aankomst in euros.
U kunt er ook voor kiezen het nog openstaande restbedrag over te maken via de bank.

ATTENTIE: Houdt rekening met de overschrijvingsduur van de bank! Vermeld bij de overschrijving uw boekingsnaam en verblijfsperiode.
Extra kosten die tijdens uw verblijf worden gemaakt (bar consumpties, broodbestellingen, elektra kosten etc.), kunnen betaalt worden in Tsjechische kronen of euros. Deze extra kosten kunnen uitdrukkelijk niet via onze ABN-AMRO bank overgemaakt worden.
Wij raden u ten zeerste aan een annuleringsverzekering af te sluiten, mocht u daarvoor iets van ons nodig hebben dan zijn wij ten allen tijde bereid u daarmee te helpen.

  • De gehanteerde prijzen zijn gerelateerd aan de euro. Die van de kroon worden daarop aangepast!